RAR: 118 vehicule prezentau pericol iminent de accident

0
731

În județul Galaţi au fost verificate, pe parcursul anului trecut, 929 de vehicule, informează Registrul Auto Român(RAR)

Dintre acestea, 58,34% prezentau diferite neconformități tehnice sau legate de acte și 118 (12,7%) prezentau pericol iminent de accident. Din totalul autovehiculelor oprite, în 11,61% din cazuri s-au constatat deficiențe din sfera poluării, 1,08% aveau probleme legate de identificare și 2,05% aveau ITP fals, expirat sau anulat.

În urma controalelor mixte desfășurate de RAR și Poliția Rutieră, în acest județ au fost aplicate 109 de amenzi contravenționale și au fost retrase 391 de certificate de înmatriculare.

În situația în care una dintre măsurile luate a fost reținerea certificatului de înmatriculare, acesta poate fi redobândit numai după efectuarea unei inspecții tehnice specifice la reprezentanțele RAR din țară.

Registrul Auto Român a verificat în trafic, din punct de vedere tehnic, pe parcursul anului 2020, 64.096 de vehicule, la nivelul întregii țări.

În urma controalelor, inspectorii RAR au constatat că 45,61% dintre acestea aveau deficiențe tehnice majore și/sau periculoase și au fost declarate neconforme.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =