Răfuială sângeroasă între hoții de fier vechi

0
753

Un bărbat din Șendreni a fost rănit foarte grav joi noapte, în urma unei altercații între hoții de fier vechi de la halda de zgură a combinatului siderurgic din Galați. Victima a fost înjunghiată cu un cuțit, iar rănile provocate i-au pus viața în pericol.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor și continuă cercetările pentru a stabili cum s-au produs faptele. Ancheta a fost începută de Poliție, care a fost sesizată de Spitalul de Urgență despre internarea victimei agresiunii.

”Aseară, în jurul orei 20.40, Spitalul de Urgență Galați a sesizat poliția cu privire la faptul că, în unitatea de primiri urgențe, a fost adusă o persoană de sex bărbătesc care prezenta o plagă tăiată, la nivelul abdomenului. Polițiștii au mers la spital și, în urma verificărilor, au stabilit identitatea persoanei în cauză, 32 de ani, din comuna Sendreni.

Continuând verificările, s-a stabilit că, în seara respectivă, în jurul orei 19.30, bărbatul se afla în curtea unui centru de fier vechi, din comuna Sendreni, (situat în zona haldei de zgură), pentru a valorifica materiale feroase. În urma unui conflict spontan, avut cu un alt bărbat, aflat în curtea centrului, acesta i-ar fi aplicat victimei o lovitură cu un obiect ascuțit, posibil cutit, în zona abdomenului, după care ar fi fugit.

Victima a fost transportată la spital, de un prieten. În cauză a fost întocmit dosar penal”, precizează IPJ Galați.

Cercetările sunt continuate de Pachetul de pe lângă Tribunalul Galați. Autorul faptei va fi reținut și propus pentru arestare preventivă. Urmează ca anchetatorii să stabilească mobilul tentativei de omor.

Aa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.