Răfuială mafiotă în Galați. Un interlop a fost înjunghiat mortal

0
916

Un atac sângeros s-a produs joi seară, în Țiglina, în zona blocurilor PS de la Inelul de Rocadă. Un bărbat de 39 de ani a fost atacat în plină stradă, chiar la câțiva pași de blocul în care își avea domiciliul. Agresorul l-a așteptat și l-a înjunghiat de mai multe ori, lăsându-l într-o baltă de sânge, apoi a fugit de la fața locului de la bordul unei mașini. Victima în stare extrem de gravă, după ce a pierdut mult sânge, a fost transportată la Spitalul de Urgență din Galați, însă, la câteva ore după atac, a murit.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au început un dosar penal pentru infracțiunile de omor și tulburarea liniștii publice, iar la câteva ore după agresiune, presupusul autor a fost identificat și prins.

“A fost identificat și prins autorul infracțiunii de omor, comise în 10 iunie 2021, în zona Țiglina. Cercetările se desfășoară sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și tulburare a ordinii și liniștii publice. În cursul zilei de astăzi urmează să se dispună măsurile procesuale prevăzute de Codul de procedura penală”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Potrivit unor surse, victima și agresorul se cunoșteau, iar mobilul crimei ar fi răzbunarea. Bărbatul înjunghiat mortal făcea parte dintr-o cunoscută grupare interlopă din Galați, specializată în proxenetism și cămătărie.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + 20 =