PSD sprijină dezvoltarea tuturor comunităților, indiferent de culoarea politică a primarilor

0
646
PSD este singurul partid de guvernare din România a cărui prioritate este dezvoltarea tuturor comunităților locale și sprijinirea producătorilor agricoli. PSD a eliminat practicile abuzive și profund discriminatorii prin care comunelor li se alocau fonduri în funcție de culoarea politică a primarilor și sprijină toate localitățile din România să investească sume importante pentru a îmbunătăți nivelul de trai al oamenilor. Pentru că PSD pune mai presus de orice nevoile cetățenilor, iar prioritatea Guvernului este dezvoltarea tuturor satelor și orașelor din România.
Matca este una dintre comunele ai căror cetățeni beneficiază de sprijin consistent din partea Guvernului. Programul de susținere a tomatelor românești a adus în comuna Matca peste 15.000.000 de euro, iar producătorii vor continua să încaseze bani pentru susținerea activității. Guvernul a oferit suport administrației publice locale pentru a investi în educație și în viitorul copiilor. Comunei Matca i-au fost alocați aproape 2,5 milioane de lei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), pentru reconstruirea și dotarea unei grădinițe cu program prelungit.
Nici comuna Negrilești nu face excepție! Datorită fondurilor alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), comuna Negrilești are în derulare proiecte importante de investiții pentru modernizarea drumurilor și pentru construirea unui pod peste pârâul Blăneasa, din satul Slobozia Blăneasa. Pentru punerea în practică a celor două proiecte, comuna Negrilești a obținut peste 7 milioane de lei. Și în trecut Negrilești a beneficiat de fonduri în valoare de aproximativ 10 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor, prin PNDL.
Și în comuna Schela, autoritățile au derulat investiții cu fonduri guvernamentale. Prin Compania Națională de Investiții (CNI) a fost alocată suma de 529.994 de lei pentru construirea căminul cultural din satul Negrea, care a fost finalizat și pus la dispoziția comunității. De asemenea, în comuna Schela va fi construită și o sală de sport, investiție de peste 4 milioane de lei, prin Compania Națională de Investiții.
De investiții guvernamentale beneficiază și Braniștea. Comuna este unul dintre beneficiarii proiectului de anvergură al Guvernului pentru refacerea sistemului de irigații. Investiția, aflată în derulare, face parte programul ”Modernizarea PLOTULUI DE IRIGAȚII SPP 55 din amenajarea de irigații Câmpia Covurlui, etapa a 2-a, a cărei valoare este de 4.406.231 de lei. Fondurile sunt asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.
Și la Ghidigeni sunt în derulare mai multe proiecte de dezvoltare cu fonduri guvernamentale, prin PNDL. Peste 6 milioane de lei au fost alocate pentru îmbunătățirea rețelei de drumuri, aproape 4 milioane de lei pentru construirea unui dispensar și a unei grădinițe, peste 2 milioane de lei pentru realizarea de poduri, podețe și punți pietonale și peste 400.000 de lei pentru dotarea unei grădinițe.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 13 =