PSD şi-a lansat candidaţii la alegerile locale

0
1182

PSD Galaţi şi-a lansat, vineri, în cadrul Conferinţei Judeţene Extraordinare, candidaţii la alegerile locale, pentru funcţiile de primari ai localităţilor din judeţ şi municipiilor Galaţi şi Tecuci, precum şi candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi.

Potrivit preşedintelui PSD Galaţi, europarlamentarul Dan Nica, partidul are candidaţi de primari în toate cele 65 de localităţi din judeţ, în 46 dintre acestea fiind primari în exerciţiu. La alegerile din 2016, PSD Galaţi a avut 42 de primari, dar pentru alegerile din 2020 acestora li s-au alăturat primarii PNL din Jorăşti şi Buciumeni, primarul UNPR de la Cuca, dar şi primarul de la Brăhăşeşti, de la Asociaţia Partida Romilor ,,Pro România”, toţi patru înscriindu-se în PSD.

La municipiul Galaţi va candida primarul Ionuţ Pucheanu, la Tecuci, primarul Cătălin Hurdubae, la oraşul Târgu Bujor, primarul Laurenţiu Gâdei, iar la oraşul Bereşti, primarul Octavian Dică.

De asemenea, candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi este actualul preşedinte, Costel Fotea.

Dan Nica nu a dorit să se pronunţe în privinţa scorului pe care PSD Galaţi îl va obţine la alegerile locale, dar a lăsat să se înţeleagă că va fi la fel de bun ca în 2016 sau chiar mai bun.

La alegerile locale din 2016, PSD Galaţi a obţinut în judeţ 38,14%, respectiv 42 de primari din 65, 397 de consilieri locali din 861 şi 15 consilieri judeţeni din 35.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.