Protest în faţa Prefecturii Galaţi. Marș pe Brăilei.

0
2125
Peste 150 de persoane s-au adunat, la ora 18.00, pe esplanada din faţa Monumentului Eroilor Revoluţiei din 1989, vizavi de Prefectura judeţului Galaţi, participînd la protestul organizat pe facebook şi intitulat “Nu vrem să fim o naţie de hoţi”. Oamenii poartă drapele ale României şi UE şi bannere cu mesaje precum “Rezist”,  “Susţinem DNA” sau  “pe noi ne manipulează conştiinţa” şi scandează lozinci precum “Guvern de secretare şi nulităţi penale”, “PSD ciuma roşie”, “Liviu Dragnea şi ai lui, puşcăriaşii neamului”, “Jos labele de pe justiţie” , ”Kovesi, nu uita Galațiu-i de partea ta” şi “Nu vrem să fim o naţie de hoţi”.  Oamenii spun că protestează împotriva măsurilor luate de Guvern, în principal împotriva intenţiei de modificare a legilor justiţiei dar şi împotriva măsurii de eliberare înainte de termen a deţinuţilor sau împotriva măsurii de trecere în sarcina angajatului a contribuţiilor sociale.
Manifestanții s-au mobilizat pe rețelele de socializare, protestul nefiind unul autorizat şi fiind supravegheat, de la distanţă de echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei.
UPDATE 19.27 -Numărul protestatarilor a ajuns la 500. Oamenii au decis să plece în marș, pe strada Brăilei, către Păpădie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.