Promovează-ți afacerea pe Galați City App!

0
1071

Ai un business care are legătură cu turismul, deții un hotel, o pensiune, un restaurant, pub sau club? Ești binevenit în aplicația Galați City App, lansată de curând de Primărie cu scopul de a promova orașul și de a interacționa direct cu cetățenii și turiștii!

Cei interesați să își promoveze serviciile și să își facă publice evenimentele pot trimite un e-mail pe adresa [email protected] (directorul Direcției de Evenimente din Primărie), urmând să primească un user și o parolă care le va permite să publice în aplicație și să actualizeze în permanență informațiile pentru a-și promova afacerea.

Reamintim că Primăria a lansat, în urmă cu doar două zile, aplicația mobilă Galați City App , care conține informații despre cele mai importante obiective turistice din oraș, instituții de cultură, muzee, parcuri, dar și locuri de cazare, masă și de agrement. Cu ajutorul aplicației, gălățenii și vizitatorii orașului vor avea agenda evenimentelor pe telefonul propriu, dar nu numai. Aplicația este disponibilă în limbile română și engleză și poate fi descărcată de către utilizatorii Android și iOS, de pe platformele Google Play și App Store.

În cadrul evenimentului, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a lansat invitația de a se înscrie în aplicație tuturor operatorilor care doresc să își promoveze serviciile (de cazare, masă etc) pe care le oferă gălățenilor și turiștilor, dar și evenimentele pe care le organizează.

Din dorința de a facilita comunicarea cu cetățenii, Primăria a optat pentru inserarea în aplicație a modulului „Raportări și incidente”. Astfel, gălățenii pot trimite sesizările lor direct către Primăria Galați. Pentru a asigura operativitatea modulului, raportările se vor putea face prin autentificare pe baza adresei de e-mail și a numărului de telefon. Astfel, Galați City App devine primul ghid turistic digital și platformă interactivă pentru cetățeni a celui mai mare port fluvial de pe Dunăre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.