Proiecte cu fonduri europene de 730 milioane de lei derulate de Primărie

0
695
Atragerea de fonduri europene este o prioritate”, reiterează primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, care anunță că municipalitatea are în derulare nu mai puțin de 52 de proiecte cu finanțare externă, a căror valoare se ridică la 730 de milioane de lei. Edilul precizează că alte 36 de proiecte importante pentru Galați, de aproape 200 de milioane de lei, sunt în evaluare și așteaptă undă verde pentru a fi implementate.
Atragerea de fonduri europene este o prioritate, iar în prezent avem în diverse stadii de implementare 52 de proiecte cu finanțare externă pentru școli, spitale și infrastructura rutieră. Valoarea acestor proiecte este de aproximativ 730 de milioane de lei.
Și nu ne oprim aici; sunt în evaluare alte 36 de proiecte de aproape 200 de milioane de lei”, arată primarul Galațiului.
Printre cele mai importante investiții cu fonduri europene ale Primăriei se numără achiziția, pentru prima dată, de tramvaie noi și moderne, modernizarea străzilor (inclusiv a căilor de rulare a tramvaielor, în premieră) Siderurgiștilor, 1 Decembrie, G. Coșbuc, H. Coandă și Traian Vuia, amenajarea primului parc de aventură din Galați (la fosta uzină de apă), modernizarea mai multor unități de învățământ, a Creșelor nr. 1 și 36, a Spitalului pentru Copii, Spitalului de Psihiatrie etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.