Programul complet de Ziua Marinei!

0
2007

Primăria Galaţi a comunicat, astăzi, programul complet al manifestărilor dedicate Zilei Marinei. Iată ce vi s-a pregătit pe 13 şi 15 iunie:

13 AUGUST 2017

FESTIVALUL “FIR ÎNTINS”

CONCURS DE PESCUIT ŞI EXPOZIŢIE DE UNELTE PESCĂREŞTI

 Zi de desfăşurare: 13 august 2017, în intervalul 07,00 – 10,00

Loc de desfăşurare: Faleza Inferioară a Dunării

În cadrul Festivalului “Fir Întins 2017” se va organiza Concursul de pescuit pentru adulţi şi copii – “Cupa Familia” după următorul regulament:

  • – intervalul orar 07,00 – 10,00
  • – participă echipe formate din două persoane – un adult şi un copil
  • – se pescuieşte cu maximum 2 scule de persoană (ex : 2 lansete sau 2 undiţe cu plută, fiecare echipate cu cel mult două cârlige)
  • – peştii capturaţi se păstrează în juvelnie în apă
  • – concursul va fi urmat de cântărirea capturilor, omologarea şi stabilirea câştigătorilor urmate de premierea lor.
  • – concursul va fi supravegheat de doi arbitri din cadrul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Galaţi – AJVPS
  • – se premiază locurile 1, 2, 3 şi cea mai mare captură cu diplome şi premii constând în echipamente sau accesorii de pescuit.

În zona de desfăşurare a Concursului de Pescuit se vor organiza standuri expoziţionale cu bărci, echipamente, exponate, unelte şi accesorii de pescuit pentru agrement.

15 AUGUST 2017

SPECTACOL « ZIUA MARINEI 2017 »

Zi de desfăşurare: 15 august 2017

Loc de desfăşurare: Faleza Superioară a Dunării

Program cultural – artistic

18:00 – 18:05 – “Ave Maria” – în interpretarea tenorului Răzvan Săraru (5 min.)

18:05 – 18:50 – “Corabia Poveştilor” – program muzical pentru copii (45 min.) – cu personaje celebre din poveşti, piese muzicale, coregrafii, etc.

18:50 – 19:35 – Coregrafie marinari/Dansuri irlandeze – Trupa The Sky  (45 min.)

19:35 – 20:20 – Concert Andreea Antonescu (45 min.)

20:20 -20:35 – Coregrafii marinăreşti – Trupa The Sky (15 min.)

20:35 – 21:00 – Supermix “Cien por Cien Latino (25 min.)

21:00 – 21:50 – Concert What’s Up (50 min.)

21:50 – 22:50 – Concert INNA (60 min.)

22:50 – 23:00 – Foc de artificii (10 min.)

În paralel cu desfăşurarea scenică a spectacolului vor avea loc manifestări, animaţii şi concursuri pentru copii, tineret şi adulţi.

Astfel:

17:30 – 18:00 – Concursuri şi Jocuri marinăreşti (destinate în principal copiilor şi tinerilor)

18:00 – 19:00 – Construcţie de bărcuţe din hârtie şi lansarea lor în piscinuţe gonflabile

– Ateliere de creaţie pentru copii – modelaj baloane şi face-painting – cu 3 personaje piraţi.

Pe toată durata manifestărilor se vor distribui participanţilor steguleţe, baloane, tricouri, şepci inscripţionate cu logo-ul Galaţiului şi Ziua Marinei, precum şi îngheţată.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 15 =