Program modificat la Biblioteca Judeţeană

0
761
Biblioteca ”V.A. Urechia” anunță trecerea la programul de vară. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, “în perioada 24 iunie – 08 septembrie programul de lucru cu publicul va fi 9.00-17.00 de luni până vineri, pentru Sediul central din strada Mihai Bravu nr. 16, Filiala nr. 2„Paul Păltănea” situată în Micro 40, Filiala nr. 4„Grigore Vieru” din incinta Gării CFR și Filiala nr. 5„Hortensia Papadat-Bengescu” situată în incinta Pieții din Micro 20.  Sediul central va fi deschis și duminica  în intervalul orar 8.00-13.00. Programul va reveni la normal începând cu data de 9 septembrie 2019.
Biblioteca „V.A. Urechia” anunță de asemenea că în perioada 20 iunie – 20 august 2019, colecția de documente (cărți, publicații periodice, documente multimedia) a Filialei nr. 1„Costache Negri” – Bibliotecă Municipală pentru Copii va fi supusă procesului de inventariere. În această perioadă, serviciul de împrumut la domiciliu și acces Internet vor fi sistate. Pe perioada inventarierii, utilizatorii pot returna documentele împrumutate de la Filiala nr. 1 în intervalul orar 08.00-16.00 la sediul său din Țiglina 1, bdul. Regiment 11 Siret, cât și la celelalte sedii ale bibliotecii județene (sediul central și filiale) conform programului de lucru cu publicul.
În această perioadă, utilizatorii Filialei nr. 1 pot împrumuta documente de la sediul central din strada Mihai Bravu nr. 16 și celelalte filiale: Filiala nr. 2„Paul Păltănea” situată în Micro 40, Filiala nr. 4„Grigore Vieru” din incinta Gării CFR și Filiala nr. 5„Hortensia Papadat-Bengescu” situată în incinta Pieței din Micro 20″.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + twenty =