Prins cu un permis fals la controlul de frontieră

0
693

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi – rutier efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals. Ucraineanul, L.O., în vârstă de 30 de ani, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei pentru efectuarea formalităţilor de control, conducând un autoturism marca Renault.
La solicitarea oamenilor legii, bărbatul a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.
Mai mult, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de fronteiră au constatat că L.O. nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.
Luat la întrebări, ucraineanul a recunoscut că a procurat documentul prezentat la control de la o şcoală de şoferi din Ucraina, în schimbul sumei de 250 de euro.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.