Primarul Pucheanu l-a premiat pe Gospodarul cartierului

0
878

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, i-a oferit, miercuri, în cadrul ședinței Consiliului Local, lui Marian Maxim, în vârstă de 42 de ani, responsabilul scării nr. 2 a blocului A11, din cartierul Țiglina III, diploma ”Gospodarul cartierului”, după ce gălățeanul a reușit să modernizeze și să înfrumusețeze aspectul scării.

„Omul sfințește locul este un proverb care i se potrivește pe deplin lui Marian Maxim. Prin puterea exemplului a pus lucrurile în mișcare, iar scara de bloc s-a transformat într-un spațiu modern și îngrijit. Îl felicit pe dl Marian Maxim care merită toată aprecierea pentru efortul depus și implicarea în comunitate” – Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați

”Eu sunt responsabil de scara 2 a blocului din 2017. Fiecare are grijă de apartamentul lui, dar eu am zis că și scara, locul pe unde trecem zi de zi, trebuie să fie modernizată, ca o continuare a locuinței, cum e și normal. Mi-am dorit o imagine modernă a scării, specifică generației noastre. De la această idee am pornit și voi continua” – Marian Maxim, responsabil scara 2, bloc A11.

Astfel, de când Marian Maxim se ocupă de scara blocului, s-au realizat lucrări de zugrăvit și vopsit, s-a înlocuit ușa de la intrarea în imobil, s-au instalat 19 posturi de interfon, s-a renovat fațada laterală a blocului, s-au înlocuit becurile clasice cu plafoniere cu senzori pentru reducerea consumului de energie, s-au instalat noi cutii poștale, s-a schimbat tâmplăria blocului, s-a realizat revizia instalației electrice, s-au toaletat arbori din fața scării etc.

În plus, Marian Maxim a spus că își dorește să continue modernizarea scării, având în vedere inclusiv instalarea de camere video de supraveghere.

Primarul municipiului Galați va continua să-i promoveze pe gălățenii care se implică în comunitate.

 

 

 

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 12 =