Primarul Ionuț Pucheanu: Trebuie să știm cu toții de ce la Galați ajung puține doze de vaccin, comparativ cu alte orașe

0
825

Nemulțumit de numărul dozelor de vaccin care ajung la Galați, primarul Ionuț Pucheanu cere imperativ Guvernului să comunice modul în care sunt distribuite dozele de vaccin în teritoriu, ”pe ce criterii trimite mai multe vaccinuri într-un loc și mai puține în altul”!

Gălățenii trebuie să știe cum se distribuie dozele de vaccin. Cer public Guvernului să prezinte în mod transparent cum se distribuie dozele de vaccin în teritoriu. Trebuie să știm cu toții de ce la Galați ajung puține doze, comparativ cu alte orașe. Dacă tot se vorbește de transparență, este de datoria Guvernului să spună pe ce criterii trimite mai multe vaccinuri într-un loc și mai puține în altul. Gălățenii, ca toți românii, trebuie tratați în mod egal!”, declară primarul Galațiului.

În urmă cu mai puțin de o lună, Ionuț Pucheanu a cerut vehement Guvernului să renunțe la politizarea campaniei de vaccinare și să țină cont de toți românii.

Gălățenii nu trebuie să fie tratați precum cetățeni de mâna a doua, ci să aibă șanse egale cu toți ceilalți români care doresc să se vaccineze. Este nevoie de transparență reală și de echitate în distribuirea dozelor de vaccin. Guvernul trebuie să renunțe la politizarea campaniei de vaccinare și să țină cont de toți românii. Pandemia nu se tratează doar cu restricții care se răsfrâng tot timpul asupra oamenilor, ci este nevoie de soluții corecte pentru vaccinare”, declara primarul, pe data de 23 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.