Primarul Ionuț Pucheanu, în dialog cu studenții de la Drept, de „Zilele Carierei”

0
284
Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, s-a întâlnit astăzi cu studenții Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Dunărea de Jos”, de „Zilele Carierei”, eveniment organizat de facultate pentru propriii studenți.
Am participat cu bucurie, astăzi dimineață, la festivitatea de deschidere a „Zilelor Carierei”, un eveniment organizat de Facultatea de Drept și Științe Administrative, UDJ Galați. Am încredere că actualii studenți vor deveni adevărați specialiști în domeniile pe care le vor îmbrățișa și vor aduce acele schimbări în bine pe care ni le dorim.
Dar cel mai important este ca fiecare să-și urmeze visul! Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați rămâne un reper în formarea și pregătirea tinerilor”, spune primarul Galațiului.
Evenimentul „Zilele Carierei” se desfășoară pe 21 și 22 martie 2023 și cuprinde o serie de întâlniri instructive cu profesioniști de renume, menite să le asigure studenților Facultății de Drept și Științe Administrative informații utile și o orientare eficientă în privința carierei pe care o vor putea alege în calitate de licențiați și absolvenți ai programelor de master ale Facultății.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.