Primarul Ionuț Pucheanu: Galaţiul este pregătit să primească eventualii refugiați ucraineni

0
957
Primarul municipiului Galati, Ionuț Pucheanu, a declarat, astăzi, că municipiul este pregătit să primească eventualii refugiați ucraineni.
“Suntem alături de vecinii și prietenii noștri ucrainieni, care învață și lucrează la Galați, alături de întregul popor ucrainean, în aceste vremuri tulburi. Suntem gata să întindem o mână de ajutor celor care fug acum din casa și din țara lor și avem speranța că acest conflict nemeritat se va sfârși cât mai curând”, a postat pe pagina sa de socializare primarul Ionuț Pucheanu.
Potrivit acestuia, eventualii refugiați din Ucraina ar putea fi cazați, în municipiul Galați, atât în blocurile primăriei sau unitati sportive, folosite, in 2020-2021, drept spații de carantină pentru persoanele cu COVID , cât şi în mai multe săli de sport şcolare.
Totodată, dacă va fi cazul, autoritățile gălățene sunt pregătite să amenajeze tabere mobile pe stadioanele Primăriei şi ale Universităţii Dunărea de Jos.
Cât priveşte adăposturile antiaeriene din municipiul Galati, toate cele 154 de spaţii, din care 145 publice şi 9 private, sunt funcţionale.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =