Primarul Ionuț Pucheanu anunță noi parcări supraterane și subterane în Galați. Iată în ce zone

0
2928

După finalizarea parcării multietajate din Mazepa, prima de acest fel construită de Primărie, pe care autoritățile o vor pune la dispoziția gălățenilor în această vară, municipalitatea intenționează să creeze noi astfel de construcții în oraș, în condițiile în care gălățenii se confruntă, de ani buni, cu o lipsă acută a locurilor de parcare.

Pe lângă parcările pe care Primăria le creează în cartiere, în locul bateriilor de garaje demolate, municipalitatea va investi și în construirea de la zero a unor parcări supraterane și subterane în Galați. Anunțul a fost făcut de primarul Ionuț Pucheanu, care a precizat că, în prezent, se lucrează la un studiu de fezabilitate privind construirea unor parcări în cinci cartiere – Micro 20, Micro 21, Micro 39, Țiglina II și Țiglina III.

”Suntem în plin studiu de fezabilitate privind crerea de noi parcări supraterane în mai multe zone ale orașului. Sper ca, în următorii patru ani, Galațiul să se îmbogățească cu cinci parcări. Ne dorim astfel de parcări în Micro 20, Micro 21, Micro 39, în Țiglina III și Țiglina II. Acestea sunt cele cinci zone pe care le studiem pentru crearea de parcări supraterane”, a declarat edilul orașului.

Mai mult, municipalitatea intenționează să construiască și parcări subterane, iar printre zonele vizate se află Țiglina I – fostul cinematograf – și Păpădie – în zona Casei de Cultură a Sindicatelor.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + seven =