Primarul Ionuţ Pucheanu: Am votat cu speranţa că cei ce vor ajunge în Parlament vor reprezenta mai bine interesele locale

0
745

Vicepreşedintele PSD, Ionuţ Pucheanu, primar al municipiului Galaţi, a declarat la ieşirea de la urne că a votat cu speranţa că că cei ce vor ajunge în Parlament vor reprezenta mai bine interesele locale.

,,Am votat cu speranţa că cei ce vor ajunge în Parlamentul României, de aici de la Galaţi, vor reprezenta mai bine interesele locale, că se vor lupta pentru proiectele pe care le avem la nivelul Primăriei şi Consiliului Judeţean Galaţi şi cu profesionalismul pe care îl au vor aduce acea plus valoare de care are nevoie Parlamentul României”, spus Pucheanu.

Edilul a adresat şi un mesaj celor care sărbătoresc Sf. Nicolae.

,,Nici nu ştiu care este mai importantă, sărbătoarea de Sf. Nicolae sau faptul că astăzi am fost chemaţi din nou la urne. Am să încep prin a le ura tuturor celor ce poartă numele de Nicolae, Nicoleta, La mulţi ani, să trăiască cât numele, să fie sănătoşi, mai ales că în perioada aceasta sănătatea pare mai importantă decât orice altceva”, a afirmat Pucheanu.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + twelve =