Primarul Ionuţ Pucheanu acuză ,,politicum tremens” la liderul PNL Florin Roman

0
983

În PSD a existat un moratoriu referitor la amânarea declarațiilor politice până după ieșirea României din starea de urgență și terminarea epidemiei de coronavirus. PSD a fost nevoit să-şi schimbe conduita după un comunicat de presă al liderului deputaților PNL, Florin Roman, în care acuză că în județele conduse de PSD nu s-au cumpărat aparate de testare.

În replică, primarul Ionuţ Pucheanu acuză ,,politicum tremens la Florin Roman, unul dintre cei mai inteligenți deputați PNL, ce-i drept asimptomatic!”

„Domnule deputat PNL Florin Roman, vă rog să vă opriți din minciuni și să vă puneți guvernul dumneavoastră să facă ceva și pentru țara și cetățenii acestei țări. Nu știu cum aveți curajul să deschideți gura când vine vorba să comparați ce a făcut guvernul dumneavoastră și ce au făcut administrațiile locale.

Să vă dau exemplul Galațiului?

⁃ Primăria a alocat pentru echipamente peste 2.000.000 lei. Pentru achiziția unui PCR de 250 de testări pe zi și a 14 aparate de ventilat artificial.

DE LA GUVERN – 0 Lei

⁃ am alocat pentru consumabile (mănuși, măști, salopete) peste 1.000.000 lei.

DE LA GUVERN – 150 de măști

În total, din bugetul primăriei pentru combaterea coronavirusului s-au alocat 10.000.000 lei.

DE LA GUVERNUL DUMNEAVOASTRĂ – un maaaaare 0.

Era să uit, a venit totuși ceva, un PCR nefuncțional, pentru că guvernul dumneavoastră l-a trimis cu jumătate din componente. Cealaltă jumătate a rămas să o cumpărăm noi.

Ma crucesc când văd acest “politicum tremens”, din partea unuia dintre cei mai inteligenți deputați PNL, ce-i drept asimptomatic!”, a transmis Pucheanu.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + twenty =