Primarul Ionuţ Pucheanu a inaugurat două noi investiţii la Școala Gimnazială nr. 28

0
290
Primarul Ionuţ Pucheanu a inaugurat două noi investiţii la Școala Gimnazială nr. 28.
Este vorba de o sală de sport nouă și modernă, precum și de o sală de mese, investiții de aproximativ 5,5 milioane de lei realizată de Primăria municipiului Galați.

 

„Educația este o prioritate, iar copiii au nevoie de cele mai bune condiții inclusiv pentru a face sport, pentru că mișcarea înseamnă sănătate. Mai mult, astfel de investiții pot constitui chiar premisele pentru viitoare performanțe în sport”, a declarat Ionuț Pucheanu.

Clădirea nou construită are o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați. La parter este sala de sport prevăzută cu gradene pentru 170 de spectatori, suprafață de joc modernă cu panouri de baschet și cu porți de handbal, grup sanitar și vestiare, fiind racordată la rețelele de utilități. Sala de mese a fost amenajată la demisol și are o capacitate de 286 de locuri, având o zonă pentru primirea și distribuirea mâncării, spălător pentru mâini și grup sanitar.

Clădirea este dotată cu sistem de ventilație și de climatizare, iar iluminatul este unul economic, tip LED. De asemenea, a fost amenajată și o rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități.

Lucrările, în valoare de aproximativ 5,5 milioane de lei cu TVA, au fost executate de către SC Criomec SA.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × five =