Primarul Ionuţ Pucheanu a felicitat cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie

0
1471

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu a înmânat, astăzi, diplome, buchete de flori şi câte un cec în valoare de 500 de lei unui număr de 162 de cupluri de gălăţeni care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Gestul primarului continuă, astfel, o frumoasă tradiţie institutită de municipalitate, în urmă cu peste 12 ani. Emoţionaţi şi fericiţi, gălăţenii au asistat, după înmânarea premiilor şi la un spectacol muzical, desfăşurat pe scena Teatrului Muzical “N. Leonard”, instituţie care a găzduit evenimentul.

“Am felicitat 162 de cupluri care au pășit astăzi, braț la braț, ca în fiecare zi din viața lor, pentru a-și primi diploma acordată cu ocazia aniversării a 50 de ani de căsnicie.
Pentru orice cuplu, împlinirea a 50 de ani de căsătorie este un moment memorabil, când realizează cât timp a trecut și câte amintiri au strâns. Perechile pe care le-am felicitat astăzi sunt un exemplu de respect acordat familiei, de trai echilibrat, de înțelegere și dragoste în cuplu și merită sărbătoriți. Felicitări!”, a declarat, cu această ocazie, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei municipiului Galaţi, cecurile în valoare de câte 500 de lei vor putea fi încasate în perioada 26-28 august, de la casieria Primăriei municipiului Galaţi (str. Domneasca 54), nefiind necesar să se prezinte personal ambii soţi, ci doar unul dintre ei, însă obligatoriu cu ambele acte de identitate, în original.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.