Primarul Ionuț Pucheanu a decernat titluri municipale valorilor locale

0
963

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a oferit, în această seară, într-un cadru festiv, la Teatrul Național de Operă și Operetă ”Nae Leonard” distincțiile „Premiul Municipiului Galați” și Titlul de „Cetățean de Onoare al Municipiului Galați”.
”Cu ei ne mândrim, oameni care fac performanță în domeniile lor de activitate, care se implică în comunitate și care merită pe deplin aceste distincții. Sunt exemple demne de urmat și adevărate valori pentru orașul nostru”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.
Astfel, titlul de „Cetățean de Onoare al Municipiului Galați” i s-a acordat prof. dr. ing. Cătălin Fetecău, pentru activitatea prodigioasă și excelență în învățământul universitar.
Distincțiile „Premiul Municipiului Galați” au fost acordate: Societății ALITEC SOLUTION SRL Galaţi, pentru contribuția adusă la incluziunea pe piața muncii a persoanelor defavorizate; Centrului de Zi Galați din cadrul Fundației “Inimă de Copil”, pentru implicarea și educarea în spiritul voluntariatului și solidarității sociale a comunității gălățene; Societății Șantierul Naval Damen Galați S.A., pentru contribuția remarcabilă adusă la dezvoltarea economică a Municipiului Galați; elevei Daria Teodora Hărăbor, pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea școlară; Fundației Comunitare Galați, pentru Proiectul Științescu, proiect inovator ce susține dezvoltarea interesului elevilor pentru știință și tehnologie; doamnei Ștefania Tristiana Cojocaru, pentru implicarea și energia de care dă dovadă la nivelul comunității și pentru insuflarea spiritului național în rândul tinerilor; doamnei Agriela Monica Măciuceanu, pentru dăruire, implicare și rezultatele deosebite obținute în pregătirea Grupului ”Voces”; prof. dr. ing. Iulian Gabriel Bîrsan, pentru inițiativa și dezvoltarea cooperării transfrontaliere în învățământul universitar gălățean; studentului Andrei Marian Stoian, pentru pasiunea și performanța obținută în domeniul cercetării astronomice.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − 6 =