Primarul îi arată „cartonașul galben” directorului Gospodărire Urbană. Edilul, nemulțumit de activitatea societății

0
2118

„Dacă ar fi după mine, aș rade două societăți de pe fața pământului – Gospodărire Urbană și Calorgal. Orice om pe care l-am trimis acolo s-a infestat. Nu știu ce se întâmplă acolo, nu știu ce e cu oamenii ăștia. Zici că își spală unii altora creierul. Este imposibil să înțeleg cum niște oameni întregi la cap, până să fie trimiși acolo, reușesc să gândească și să acționeze la modul la care acționează ulterior (…) L-am rugat pe unul dintre directori, mai în glumă, mai în serios, să cheme un preot cu un butoi de pe la Bobotează să inunde holurile (…) Este inadmisibil ce se întâmplă acolo (…) Calorgal a trecut într-un plan secund pentru că societăți precum Gospodărire Urbană se chinuie al naibii de tare să dea cu secreții nazale în fasole, ca să ne exprimăm academic, și să nu-și facă treaba”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu.

Edilul s-a arătat profund nemulțumit de cum arată orașul și a spus că „toate societățile care au fost politizate de-a lungul vremii își arată valoarea acum”.

Primarul a anunțat că, până în iarnă, la nivelul societăților subordonate municipalității, dar și în Primărie se vor produce o serie de schimbări majore și a dat de înțeles că unii dintre angajații cu putere de decizie ar putea fi înlocuiți.

„Am venit să fac treabă la Primărie, inclusiv cu oamenii pe care i-am găsit acolo. Până în iarnă, veți vedea niște modificări extrem de mari din toate punctele de vedere (…) Uneori, unii oameni trag de volan vădit să ajungă în șanț. Pe unii este bine să îi lași acolo. Cine poate să țină volanul drept și la viteza legal impusă e în echipă. Am încercat și cu vorba bună, și cu urlete, și cu tăieri de salariu. Se pare că despărțirea este ultima șansă, pentru unii”, a avertizat Ionuț Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.