Primarul Galațiului, în vizită de șantier. Lucrările executate la intrarea în oraș dinspre Tecuci, sub lupa edilului

0
1440

”Astăzi, la aproximativ o lună de la demararea proiectului de modernizare a intrării în oraș dinspre Tecuci, am făcut o vizită pe șantier pentru a verifica stadiul lucrărilor”, a anunțat primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, pe pagina sa de Facebook.


Edilul șef a precizat că planul de execuție respectă graficul stabilit inițial, motiv pentru care, până la finalul anului, intrarea în Galați dinspre Tecuci va fi una demnă de un oraș civilizat și modern. ”Acum se lucrează pe partea stângă a carosabilului, pe sensul de mers către Tecuci, la introducerea conductelor pentru preluarea apelor pluviale și la zidurile de sprijin pentru stabilitatea carosabilului. De asemenea se lucrează la sensul giratoriu din zona Nalba care va fi redimensionat, astfel încât să preia traficul greu. Circulația aici va fi fluidizată, iar traficul se va desfășura în condiții de siguranță”, a spus primarul Ionuț Pucheanu.


Conform proiectului, va fi refăcut complet segmentul de la Nalba până la intrarea în oraș. Vor fi realizate două sensuri giratorii, unul la Nalba pentru a facilita accesul conducătorilor auto care merg spre Barboși sau pe Șoseaua de Centură spre Brăila, iar al doilea sens giratoriu, cel de la intrarea în Galați, va fi redimensionat astfel încât să poată prelua traficul greu și să fie fluidizată circulația. Proiectul prevede inclusiv extinderea rețelei de iluminat public, refacerea trotuarului și realizarea unei piste pentru bicicliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.