Primarul Galaţiului cere tăierea salariului dirigintelui de şantier care a coordonat modernizarea străzii Traian

0
3013

Dirigintele de şantier care a supervizat lucrările de modernizare a străzii Traian riscă să fie sancţionat financiar, după ce primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a propus tăierea salariului acestuia cu 10 la sută, timp de trei luni.

Informaţia ne-a fost confirmată de către edil, care a precizat că, aşa cum ceruse săptămâna trecută, a primit din partea directorului de Investiţii al Primăriei un raport complet cu privire la felul în care a fost derulată această investiţie, fiind nominalizaţi şi cei implicaţi în proiect împreună cu responsabilităţile pe care le-au avut.

„Dirigintele de şantier ştia de un an de zile că trebuie să se preocupe şi de montarea componentelor pentru „Unda verde”, iar toate acestea ar fi trebuit făcute înainte ca strada să fie finalizată, nicidecum după ce aceasta a fost redată circulaţiei, aşa cum s-a întâmplat. Eu am propus sancţionarea dirigintelui de şantier cu 10 la sută, timp de trei luni. Dosarul se află la Comisia de Disciplină, care va decide măsura finală”, ne-a declarat Ionuţ Pucheanu.

Reamintim că un scandal de proporţii a izbucnit în Primăria Galaţi, după ce strada Traian, proaspăt modernizată şi redată circulaţiei, a fost răscolită şi tăiată cu flexul, pe anumite porţiuni, pentru o serie de lucrări ce ţin de „Unda verde”.

Primarul Ionuţ Pucheanu a ameninţat, miercuri, cu sancţiuni şi a precizat că până vineri, 21 iulie, aşteaptă un raport din partea directorului de Investiţii al instituţiei cu privire la cei care se fac vinovaţi.

„Nu mai admit absolut nimic”, declara, miercuri, edilul şef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.