Primarul Galațiului a premiat excelența în educație. Municipalitatea a răsplătit performanța elevilor și profesorilor

0
774
Elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade, profesorii care i-au pregătit pe aceștia, precum și
elevii care au avut media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat au fost premiați de către Primăria municipiului Galați pentru performanțele obținute.
Sunt copiii și profesorii cu care ne mândrim. Știu că în spatele acestor rezultate stă foarte
multă muncă, stau mii de ore de studiu, dar și perseverența și ambiția lor de a fi cei mai buni. De aceea merită cu toții întreaga noastră apreciere. Acești tineri și mentorii lor reprezintă o dovadă în plus că la Galați se pune mare preț pe educație, iar prin muncă și tenacitate se atinge performanța. Îi felicit din toată inima și le doresc mult succes în continuare tuturor acestor copii și profesori care fac cinste orașului!”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu. Premierea s-a făcut la Grădina de Vară a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”.
Elevii și profesorii cu rezultate remarcabile la olimpiade în anul şcolar 2018-2019 au fost răsplătiți cu premii în bani (în funcţie de performanţa obţinută), diplome și buchete de flori.
Cuantumul premiilor pentru olimpiadele internaționale este: premiul I – 6.000 de lei, premiul II – 3.900 de lei, premiul III – 3.630 de lei, premiul special – 2.640 de lei și mențiune – 2.640 de lei, iar pentru olimpiadele naționale: premiul I – 2.200 de lei, premiul II – 1.540 de lei, premiul III – 1.100 de lei și mențiune – 660 de lei.
Este vorba în total despre 100 de elevi și 82 de profesori care i-au pregătit, suma alocată fiind de peste 200.000 de lei.
Tot cu această ocazie, au fost premiați și elevii din învățământul preuniversitar de stat care au
obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie. În total, 32 de elevi au primit câte 2.000 de lei, diplomă și buchet de flori, suma alocată pentru premierea acestora fiind de 64.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.