Primarul din Vânători, despre cutremur: a fost însoțit și de o bubuitură înfundată

0
28989

Cutremurul care s-a produs, în această seară, în apropierea satului Odaia Manolache, din comuna Vânători, nu a produs pagube materiale, ne-a declarat primarul Marian Ghinea, însă a băgat spaima în localnici, în condițiile în care nici autoritățile, dar nici oamenii nu își amintesc ca un seism să se fi mai produs vreodată într-o altă localitate decât satul Izvoarele (comuna Slobozia Conachi).

„Am vorbit cu domnii de la Institutul pentru Fizica Pământului. Nu îmi amintesc să mai fi avut un cutremur în zona noastră. Sunt îngrijorat, mai ales că vorbim de o adâncime de doar 10,5 kilometri. Cutremurul a fost însoțit și de o bubuitură înfundată. S-a produs undeva între satele Vânători și Odaia Manolache”, ne-a spus primarul comunei Vânători.

Reamintim că un cutremur cu magnitudinea de 4 grade pe scara Richter s-a produs, în această seară, în județul Galați. Potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP), seismul a avut epicentrul în apropierea satului Odaia Manolache (comuna Vânători).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.