Primarul a dispus control la Transurb. Activitatea societății, inclusiv achizițiile publice, sunt verificate de Corpul de Control

0
3191

Începând din această săptămână, Corpul de Control al Primarului va face verificări la Transurb, după numeroase probleme semnalate cu privire la activitatea societății.

„Am semnat o dispoziţie prin care Corpul de Control urmează să facă verificări în cadrul societăţii Transurb din cauza numeroaselor informaţii apărute în mediul public legat de problemele ce sunt acolo, din cauza faptului că în ultimele patru luni deja s-a schimbat de două ori conducerea. Prin urmare, înseamnă că acolo sunt probleme grave, mi-e greu să cred că lumea pleacă de la bine. Este bine să ştim şi noi dacă stăm pe un butoi de pulbere sau pur şi simplu sunt doar simple zvonuri. În momentul în care voi avea un raport complet legat de situaţia de la Transurb, îl voi face public”, a declarat edilul șef.

Primarul Galațiului a făcut anunțul la Prefectură, în ședința Comisiei de Dialog Social, întrebat fiind despre problemele societății, de către președintele filialei gălățene a Cartel Alfa, Romică Gîrneață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.