Primarul a convocat Comitetul pentru Situații de Urgență. Sute de copaci doborâți, crengi retezate și stâlpi puși la pământ

0
1601

Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a convocat Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență, pentru a face o primă evaluare a pagubelor provocate de furtuna puternică, dar și pentru a stabili, împreună cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU), echipele Ecosal, Gospodărire Urbană și Transurb, cum se va acționa mai departe. „La ora 19.30 am convocat întrunirea Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență pentru a stabili pașii pe care trebuie să îi urmăm. Sunt deja multe sesizări cu privire la urmările furtunii care a avut loc mai devreme. Echipe ale Ecosal, Gospodărire Urbană și Transurb alături de echipe ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență sunt deja în teren și intervin acolo unde este nevoie”, a anunțat edilul-șef.
Primarul a făcut un apel la cetățeni să aleagă cu grijă locul în care își parchează mașinile pentru a facilita accesul utilajelor și al echipelor care intervin. „De asemenea, vă rugăm să aveți răbdare pentru că toate sesizările vor fi evaluate și intervenim cât se poate de prompt”, a spus Ionuț Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.