Primăria va investi aproximativ 120 de milioane de lei pentru reabilitarea cartierelor Galațiului

2
2123

Municipalitatea va continua amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, una dintre cele mai importante investiții inițiate de primarul Ionuț Pucheanu, în mandatul trecut. Edilul a anunțat că își dorește ca, până în anul 2024, să finalizeze lucrările de reabilitare în 16-18 cartiere ale orașului, iar pentru asta municipalitatea va investi aproximativ 120 de milioane de lei pentru lucrări de reabilitare a străzilor, trotuarelor, pentru demolarea garajelor și amenajarea de parcări în locul acestora, pentru crearea de zone verzi și locuri de joacă pentru copii.

Ne propunem să finalizăm 16-18 cartiere. Deocamdată, este finalizat cartierul Micro 18. Îl avem refăcut la nivel de infrastructură rutieră 100% – parcări noi, demolare de garaje, infrastructură rutieră nouă, trotuare, stradă. Vom investi aproximativ 120 de milioane de lei – o sumă extrem de consistentă pe care o vom cheltui în următorii patru ani, până în 2024, tocmai pentru a acoperi mare parte din nevoile oamenilor”, a declarat primarul Galațiului, la Reperul TV.

Mai mult, Primăria va continua să amenajeze și să construiască parcări în Galați. Ionuț Pucheanu a explicat că, cel mai probabil, în ședința Consiliului Local din luna martie, va propune un proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai unor parcări subterane și supraterane ce urmează a fi construite, respectiv amenajate în mai multe zone ale orașului.

DISTRIBUITI

2 COMENTARII

  1. Buna ziua! In Mazepa2(sat) pe Str Romana demolarea garajelor si asfaltarea străzii deasupra la garaje servitudine la casele din zona. Este jalnic mai rău ca la tara îți trebuie cizme sa mergi pe asa zisa strada . Iar cu parcarea e o problema- locatarii de la bloc parchează haotic blocând căile de acces pietonale si auto in proprietăți.Despre garaje multe sunt magazii de orice ,altele Deținătorii fac toamna vin si alte produse iar alții chiar le închiriază .Speram sa țină cont Dl Primar ca este o zona centrala in apropriere de faleza si parc VIVA si e rușinos pt anul 2021

  2. D le Primar va ficitam pentru toate inbunatatirile și infrumusetarearea orașului dar cuocurile de parcare este groaznic spuneați de parcări subterane s au etajate unu ru foarte bun eu am văzut în Italia era sub un parc parcare și la blocuri etajate cu schelet metalic pe o parte se urca și pe cealaltă se cobora asa ar trebui înocul garajelor din spatele Spitalul de copii făcut ce am văzut eu ptr ca locuiesc în zona dar mai sunt multe locuri unde se pot construi spre exemplu eu nu am unde sa mi parchez mașina și ca mine sunt mulți va urez succes și așteptăm să vedem

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × four =