Primăria va construi două parcări subterane în Galați

0
990
După ce a construit prima parcare multietajată din Galați și a înființat sute de noi locuri de parcare, în locul garajelor inestetice demolate, Primăria va amenaja și două parcări subterane în municipiul Galați. Una dintre acestea va fi construită în apropierea Spitalului de Copii, iar cea de-a doua – în zona centrală, pe strada Eroilor nr. 1. Contractele pentru proiectarea acestora au fost, de curând, atribuite, iar termenul de realizare este de patru luni.
Vorbim despre proiectele pentru realizarea a două parcări subterane în apropierea Spitalului pentru Copii și în zona centrală, pe strada Eroilor nr. 1. În urma licitației publice, s-au atribuit contractele pentru serviciile de proiectare în valoare de 264.000 de lei, iar termenul de realizare este de 4 luni”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.
Municipalitatea va continua să creeze parcări în Galați, atât în locul garajelor demolate, cât și în zone în care spațiile publice sunt neutilizate, iar acolo cererile pentru locurile de parcare sunt mari. Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a declarat că va continua amplul său program de regenerare urbană, care prevede, printre altele, amenajarea de noi parcări în zone aglomerate ale orașului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + fifteen =