Primăria sprijină festivalul-concurs internaţional “Mărul de aur”

0
1543

Asociația Culturală ”Inanina Music Star” organizează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și Fundația ”Andreiana Juventus”, Festivalul-Concurs Internațional ”Mărul de aur”, ediția a VIII-a, care va avea loc la Galați, în perioada 27 – 29 aprilie 2018. Evenimentul, care se va desfășura sub motto-ul ”Talentați la fel”, este dedicat în special tinerilor cu nevoi speciale și are ca scop principal integrarea acestora în societate, oferindu-le șansa de a urca pe scenă alături de copii tipici. De asemenea, în cadrul celei de-a VIII-a ediții ce va avea loc la Galați, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, în cadrul Galei Laureaților, vor urca pe scenă artiști consacrați: Luminița Anghel, Olga Ciolacu, Valentin Vasopol, Orchestra ”Fluieraș” – invitați speciali, Alex Calancea Band and Guz și mulți alții.

Potrivit organizatorilor, în cadrul festivalului-concurs, pe 28 aprilie, de la ora 9.00, pe scena Teatrului Dramatic Fani Tardini vor urca zeci de concurenți din 16 țări – Coreea de Sud, China, Marea Britanie, Republica Moldova, România, Franța, Italia, Spania, Portugalia etc. – printre ei aflându-se și copii cu diverse dizabilități, inclusiv Trupa CURCUBEU, formată din copiii cu autism care beneficiază de servicii specifice de recuperare și integrare în cadrul Asociației de Sprijin pentru Părinți și Copiii cu Autism Galați – APCA Galați. La acest spectacol intrarea va fi liberă.

A doua zi, pe 29 aprilie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor Dunărea va avea loc Gala Laureaţilor, când  vor urca pe scenă  artiști consacrați, precum Luminița Anghel, Olga Ciolacu, Valentin Vasopol, Orchestra ”Fluieraș” – invitați speciali, Alex Calancea Band and Guz etc.

Biletele sunt deja puse în vânzare, la prețul de 50 lei fiecare, și pot fi achiziționate de la Sala Sporturilor ”Dunărea”, de la sediul APCA Galați – ”Casuța CURCUBEU – Centru multidisciplinar de intervenții specializate în autism” (str. Maior Iancu Fotea nr. 46), sau de la Teatrul Dramatic Fani Tardini, Teatrul Muzical Nae Leonard sau Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi.  Informații suplimentare despre eveniment pot fi obținute la numerele de telefon 0336 401 096 / 0752 675 454 / 0741 635 092 sau pe e-mail, la adresa [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.