Primăria și Consiliul Județean închiriază camere de hotel pentru cadrele medicale expuse infectării cu noul coronavirus. Măsuri sporite de protecție

0
1120

Pentru a-și proteja familiile, cadrele medicale din spitalele subordonate Primăriei și Consiliului Județean, cele mai expuse infectării cu noul coronavirus, au posibilitatea să se cazeze în mai multe hoteluri din oraș în această perioadă extrem de dificilă. Primăria și Consiliul Județean le pun la dispoziție celor care luptă în prima linie zeci de camere de hotel.

”Primăria municipiului Galați informează că poate asigura în prezent, la cerere, 67 de camere din trei hoteluri din oraș, pentru cazarea personalului medical din spitalele aflate în subordine (Spitalul pentru Copii, Spitalul de Psihiatrie și Maternitatea „Buna Vestire”)”, anunță Biroul de Presă al Primăriei.

”Primăria va achita serviciile hoteliere de cazare, iar măsura este luată pentru protejarea medicilor și prevenirea răspândirii noului coronavirus”, precizează primarul Ionuț Pucheanu.

”Trăim cu toţii o perioadă foarte grea, în care lucrurile se schimbă de la o zi la alta. Însa vreau să ştiţi că facem tot ceea ce putem pentru a gestiona această situaţia nemaiîntâlnită, că nu există altă prioritate în afară de sănătatea oamenilor şi că ne pregătim continuu pentru a face faţă acestei pandemii”, a declarat și Costel Fotea, președintele Consiliului Județean.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen + 4 =