Primăria şi Consiliul Judeţean, „îmbrăcate” în tricolor de Ziua Drapelului

0
963

Un tricolor imens, de 15 metri lungime şi 10 metri lăţime, acoperă, astăzi, de Ziua Drapelului Naţional, faţada Primăriei Galaţi. Tot astăzi, sediul Consiliului Judeţean este „îmbrăcat” în tricolor, fiind acoperit cu un drapel de 8 metri lungime şi 6 metri lăţime şi un altul de 8 metri lungime şi 9 metri lăţime. Este pentru prima dată când sediile celor două instituţii publice sunt „îmbrăcate” în tricolor de Ziua Drapelului. Mai mult, pe străzile oraşului au fost arborate numeroase steaguri tricolore şi steaguri inscripţionate „100 ROMÂNIA”, dedicate Anului Centenar.

Primăria Galaţi, alături de alte instituţii publice din oraş, a arborat astăzi cel mai mare drapel pe frontispiciul clădirii! Acesta măsoară 10/15 metri şi împodobeşte faţada principală.De 20 de ani sărbătorim această zi special dedicată celor trei culori care ne unesc şi ne amintesc an de an de principiul egalităţii şi de cele peste două milenii de istorie.
La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!”, a scris primarul Ionuţ Pucheanu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.