Primăria şi Consiliul Judeţean fac angajări. Zeci de posturi sunt scoase la concurs în administraţia publică

0
17050

Gălăţenii care îşi doresc să lucreze în sistemul bugetar, în administraţia publică locală, ori în instituţii de învăţământ sau sanitare, au la dispoziţie zeci de posturi scoase la concurs, în această perioadă.

Nu mai puţin de şapte posturi, dintre cele aproximativ 100 puse la bătaie în sistemul public, sunt anunţate de Primăria Galaţi. Instituţia are nevoie de un consilier superior pentru Compartimentul Guvernanţa Corporativă a Întreprinderilor Publice, de un şef pentru Serviciul Administraţie Publică, de un inspector principal pentru Compartimentul Tarife şi Preţuri, un consilier debutant pentru Serviciul de închirieri, Concesiuni şi Vânzări Terenuri Proprietatea Municipiului, un consilier superior pentru Compartimentul Achiziţii Publice, un consilier superior pentru Compartimentul Avize şi un inspector superior pentru Serviciul Contabilitate Cheltuieli (posturile disponibile pot fi consultate aici: http://posturi.gov.ro/judetul/galati/).

Şi Consiliul Judeţean Galaţi are nevoie de un consilier superior pentru Serviciului drumuri şi poduri din cadrul Direcţiei Arhitect şef (http://posturi.gov.ro/post/consilier-superior-consiliul-judetean-galati/).

Printre instituţiile care organizează concursuri de angajare se numără şi Universitatea „Dunărea de Jos”, Protecţia Consumatorului, o serie de primării din judeţ, unităţi de învăţământ preuniversitar, Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Spiridon” – cu 10 posturi de îngrijitoare, infirmiere şi nu numai, Sistemul de Gospodărire a Apelor, dar nu numai. Posturile disponibile pot fi consultate la adresa http://posturi.gov.ro/judetul/galati/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.