Primăria se implică în organizarea megaconcertului „Forza Zu”

0
1126

Consilierii locali au aprobat, joi, 24.04.2019, la propunerea primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, printr-un proiect de hotărâre, cooperarea între Municipiul Galați, prin Consiliul Local al Municipiului Galați, și Județul Galați, prin Consiliul Județean Galati, în vederea organizării la Galați a evenimentului cultural – artistic „Forza ZU” – ediția a 9-a, informează Biroul de Presă al Primăriei Galaţi. „Astfel, s-a aprobat alocarea sumei de maxim 500.000 lei în vederea îndeplinirii obligațiilor ce revin Municipiului Galați – prin Consiliul Local al Municipiului Galaţi, conform Acordului de cooperare. Municipiul Galați – Consiliul Local al Municipiului Galați va asigura următoarele servicii și/sau produse necesare pentru buna desfășurare a evenimentului: scenotehnica; ecrane laterale, plasa led sau ecrane integral fundal scena; rider-ul tehnic conform specificațiilor necesare; garduri de protecție; toalete ecologice; container punct comandă; mobilier aferent container punct comandă; tunuri de lumină; transportul aferent tunurilor de lumină; producția materialelor publicitare pentru decorarea scenei.
Fortza Zu este unul dintre cele mai mari concerte din România, care crește de la an la an, aducând pe aceeași scenă, pe parcursul a aproximativ 6 ore de show-live, pe cei mai apreciați artiști români ai momentului și cele mai populare hituri. Având în vedere amploarea și notorietatea acestui eveniment, cele două autorități locale și-au manifestat interesul de a coopera pentru organizarea evenimentului în municipiul Galați. Unul dintre principalele avantaje ale organizării Fortzei Zu în orașul nostru îl reprezintă faptul că municipiul și județul Galați vor beneficia de o intensă promovare națională, pe canalele media, ceea ce va situa Galațiul alături de celelalte mari orașe care au fost alese gazde ale acestui eveniment – fenomen la nivel național.
Din experiența anilor anteriori, organizatorii preconizează participarea a zeci de mii de persoane din oraș, zonele limitrofe și din toată țara, fapt care se traduce printr-un număr mare de turiști care vor ocupa spații de cazare, prin sumele de bani cheltuite la Galați, aducând un beneficiu comunității locale.
Evenimentul Fortza Zu va avea loc în perioada 23-25 mai 2019, la Galați, pe stadionul ”Nicolae Rainea” (Dunărea). Megaconcertul Forza Zu se va desfășura pe 25 mai”. foto- arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.