Primăria renovează clădirea fostului Cinema Țiglina

0
738

Vechea clădire a fostului cinematograf „Țiglina” va fi renovată de Primărie și va primi o nouă utilitate pentru comunitate, după ce municipalitatea a reușit preluarea clădirii de la RADEF, iar de curând a fost semnat și contractul de finanțare prin PNRR pentru derularea lucrărilor necesare.

Principalele lucrări vizează reabilitarea termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea termică a sistemului de încălzire/a sistemului de furnizare a apei calde de consum, instalarea/reabilitarea/modernizare sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice etc”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

Contractul de finanțare semnat în cadrul PNRR pentru obiectivul „Renovare energetică a imobilului din strada Brăilei nr. 165 (fost Cinematograf „Țiglina”)” este în valoare de 2.571.902,03 lei (500.000 de euro).

În prezent, se analizează diverse posibilități privind viitoarea destinație, inclusiv ca această clădire să găzduiască Teatrul pentru copii și tineret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.