Primăria redeschide centrul de vaccinare drive-thru, din parcarea mall-ului

0
944

Primăria municipiului Galați informează că marți, 26 octombrie 2021, se redeschide centrul de vaccinare drive-thru în parcarea Shopping City Galați, având în vedere numărul tot mai crescut al celor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19. Mai mult, la Patinoarul „Dunărea” se va mai deschide un flux pentru vaccinare, pe lângă cele trei existente.

La centrul de vaccinare drive–thru ce va funcționa din nou, în parcarea Shopping City Galați, programul va fi zilnic, între orele 8.00 și 20.00. Vor fi două fluxuri pentru administrarea serurilor Johnson & Johnson și Pfizer.

Astăzi s-a redeschis și centrul de vaccinare de la Baza „Siderurgistul”, unde programul este zilnic, între orele 8.00 și 20.00. La Baza Siderurgistul sunt trei fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 pentru administrarea serurilor Johnson & Johnson și Astra Zeneca.

În continuare, gălățenii se pot prezenta și la celelalte centre de vaccinare amenajate de către Primărie. Este vorba despre centrul de la Patinoarul „Dunărea” cu patru fluxuri de vaccinare (trei pentru Pfizer și unul pentru Moderna) și despre centrul de la Sala Sporturilor (trei fluxuri de vaccinare pentru Pfizer). Programul la aceste centre este tot zilnic între orele 8.00-20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.