Primăria pregătește un nou proiect cu fonduri europene pentru modernizarea Maternității ”Buna Vestire”

0
717

După ce a reușit să atragă peste două milioane de euro din fonduri europene pentru relocarea și modernizarea ambulatoriului Maternității ”Buna Vestire”, municipalitatatea gălățeană pregătește noi investiții la Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie, care vor îmbunătăți considerabil serviciile medicale oferite pacientelor, dar și mediul de lucru al personalului sanitar.

De această dată, Primăria vrea să atragă bani europeni pentru reabilitarea și creșterea eficienței energetice a trei corpuri de clădire care aparțin maternității.

”Sănătatea este o prioritate, iar în spitale trebuie să fie cele mai bune condiții. De aceea, pregătim un nou proiect cu fonduri europene la Maternitatea ”Buna Vestire” pentru reabilitarea și creșterea performanței energetice la trei corpuri de clădire. Este un proiect care vine în completarea celui prin care am atras deja peste 2 milioane de euro, bani europeni, pentru relocarea și modernizarea ambulatoriului.
În final, Maternitatea Buna Vestire va deveni un spital modern, cu toate dotările necesare”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Reamintim că, în mai 2017, Primăria Galați a cumpărat terenul şi imobilul în care funcţionează Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie „Buna Vestire”.

”După ani de zile în care s-au vehiculat doar vorbe şi promisiuni, acum ne putem mândri că acest spital este al oraşului. Sunt extrem de încântat că, în sfârşit, acest spital este redat comunităţii, pentru că aici este locul său”, declara, la acel moment, primarul Ionuț Pucheanu, care promitea că, odată cu această achiziție, municipalitatea va investi în modernizarea spitalului. Ceea ce se și întâmplă.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + three =