Primăria pregătește o nouă investiție cu fonduri europene la Spitalul pentru Copii

0
503

Chiar dacă a obținut finanțare europeană pentru două investiții majore la Spitalul pentru Copii, care se ridică la aproximativ 5,5 milioane de euro, Primăria se pregătește să depună un nou proiect pentru atragerea de noi fonduri pe care să le investească în cea mai importantă unitate medicală dedicată copiilor din Regiunea Sud-Est.

Primarul Ionuț Pucheanu a anunțat că autoritățile pregătesc un nou proiect pentru Spitalul pentru Copii, unde, de data aceasta, vor să modernizeze corpul principal al unității sanitare .

Sănătatea este o prioritate, mai ales când vorbim despre îngrijirea copiilor. Ne-am propus să modernizăm corpul principal de la Spitalul pentru Copii în cadrul unui proiect cu fonduri europene. Proiectul pe care vrem să-l depunem prevede reabilitarea termică a clădirii, refacerea finisajelor, crearea unei rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, refacerea instalațiilor de apă și încălzire, a instalației electrice, precum și refacerea trotuarelor și a scării”, declară edilul.

La Spitalul pentru Copii sunt deja în derulare două investiții cu fonduri europene, de aproximativ 5,5 milioane de euro, pentru extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului și Unității Primiri Urgențe.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × four =