Primăria organizează Summer English School, cursuri gratuite pentru elevii care vor să obțină certificatul Cambridge English Advanced

0
839

Primăria municipiului Galați în parteneriat cu Fundația ”Andreiana Juventus” organizează SUMMER ENGLISH SCHOOL – cursuri gratuite de limbă engleză dedicate elevilor de clasele a XI – a și a XII – a.

Este vorba despre un program intensiv de pregătire cu un profesor autorizat pentru examenul CAE (Cambridge English Advanced). Cursul este structurat în așa fel încât informația să fie asimilată rapid, chiar din sala de clasă. Metodele care vor fi folosite sunt interactive și dinamice. Certificatul Cambridge English Advanced este unul dintre cele mai apreciate la nivel mondial.

Cursurile de vară dedicate studiului limbii engleze sunt gratuite și în acest sens vor fi disponibile 24 de locuri. Cursurile de limbă engleză intensiv de pregătire pentru examenul CAE se vor desfășura în perioada iulie – august, în fiecare sâmbătă și duminică, în intervalul orar 14:00-18:00. Durata cursului este de 8 săptămâni. În fiecare săptămână vor fi câte 2 ședințe a câte 4 ore fiecare. În total 32 de ore de limba engleză.

Pentru înscriere sunt necesare următoarele documente: cartea de identitate a părintelui/tutorelui legal cu care se încheie contractul, formularul de înscriere disponibil la sediul Fundației ”Andreiana Juventus”.

Elevii care se vor înscrie vor susține un test de limba engleză care cuprinde o probă scrisă și o probă de conversație cu un profesor. Astfel se va realiza selecția pentru cei 24 de cursanți. Testul va dura aproximativ 45 de minute și va fi susținut la Parcul de Tehnologia Informației din str. Portului nr.23, unde vor avea loc și cursurile SUMMER ENGLISH SCHOOL. Data și ora testării vor fi anunțate în timp util.

Fiecare cursant va avea la dispoziție propria tabletă de studiu. Tehnicile de predare/învățare folosesc tehnologie de ultimă oră compusă din computer, videoproiector, smart board și sistem audio, care transformă procesul de învățare într-unul activ și plăcut.

Care sunt avantajele obținerii Certificatului Cambridge Advanced?

Certificatul Cambridge English Advanced (CAE) poate echivala proba de limba engleză pentru admiterea în învățământul liceal cu program bilingv și intensiv și proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat, dacă este promovat cu un punctaj cuprins între 180-210. Cambridge English Advanced (CAE) este recunoscut de peste 12.000 de universități, colegii, organizații și instituții guvernamentale din întreaga lume. Certificatul de engleză generală obținut în urma examenului atestă nivelul de competență lingvistică C1 al Cadrului Comun European. Certificatul are valabilitate permanentă.

Pentru înscrieri este pus la dispoziție numărul de telefon 0236/322322, adresa de e-mail: andreianajuventus@yahoo.comFundația ”Andreiana Juventus”. De asemenea, formulare pentru înscriere se pot găsi și la Inspectoratul Școlar Județean Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 7 =