Primăria modernizează Școala nr. 28 cu fonduri europene și de la bugetul local

0
586
Investițiile în unitățile de învățământ din municipiul Galați, cu fonduri europene și de la bugetul local, continuă. Modernizarea Școlii nr. 28 este în plină desfășurare, iar echipe de muncitori lucrează acum atât la reabilitarea termică a clădirii, cât și pentru modernizarea instalațiilor ori amenajarea de grupuri sanitare. Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, anunță că investiția le va oferi în final copiilor cele mai bune condiții de studiu.
Lucrările sunt în plină desfășurare la clădirea acestei școli construită în urmă cu 60 de ani. Este vorba despre un amplu proiect cu fonduri europene pe care-l derulăm pentru a oferi copiilor cele mai bune condiții. Am prevăzut în principal reabilitarea termică, modernizarea instalațiilor, refacerea finisajelor, instalarea de aparate de aer condiționat și de panouri fotovoltaice, construirea de rampe și amenajarea de grupuri sanitare pentru persoanele cu dizabilități, refacerea aleilor, trotuarelor etc.
Valoarea proiectului cu fonduri europene este de 12,9 milioane de lei, din care 4,3 milioane de lei reprezintă contribuția de la bugetul local”, explică edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.