Primăria modernizează cu fonduri europene Liceul cu Program Sportiv

0
826

Primăria municipiului Galați informează că a fost lansat în licitație publică proiectul privind „Reabilitarea și eficientizarea energetică a Liceului cu Program Sportiv”, respectiv lucrările de proiectare și execuție.

Proiectul vizează realizarea unor lucrări de reabilitare termică la sala de sport, corpul de școală și clădirea internat, montarea acoperișului de tip șarpantă la sala de sport și clădirea internatului, înlocuirea completă tâmplăriei existente cu tâmplărie termoizolantă PVC, reabilitarea instalațiilor sanitare de apă rece, alimentare cu apă caldă, canalizare interioară, precum și reabilitarea instalațiilor de stingere a incendiilor. În plus, sunt prevăzute identificarea și folosirea de surse alternative de încălzire, montarea de panouri fotovoltaice și pompe de căldură.

Prin realizarea proiectului se urmărește creșterea performanței energetice a construcțiilor unității de învățământ și reducerea consumului anual specific de energie primară.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Dezvoltare Regională, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor.

Data limită pentru depunere a ofertelor este 14 iulie 2021, iar valoarea totală a lucrărilor este estimată la 11.882.952,50 lei fără TVA.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.