Primăria investeşte peste 3,8 milioane de lei într-un corp nou de şcoală, modern şi utilat la standarde europene

0
2682

Un corp nou de şcoală, cu nouă săli de clasă, laboratoare de fizică, biologie, chimie şi informatică, dar şi cu un adăpost de protecţie civilă, cu o capacitate de 250 de persoane, va fi construit în curtea Şcolii Generale nr. 7 din municipiul Galaţi. Biroul de Presă al Primăriei a anunţat că instituţia a semnat contractul cu SC Servland SRL, constructorul care a câştigat licitaţia cu oferta de 3.838.691.37 de lei (fără TVA).

Este unul dintre cele şase proiecte de investiţii ale Primăriei municipiului Galaţi care au primit finanţare de la Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL). Suma atrasă de la minister pentru aceste lucrări este de 5.635.664 lei cu TVA.Firma care a câştigat licitaţia este Servland S.R.L. cu oferta de 3.838.691.37 lei (fără TVA)”, a transmis Biroul de Presă al Primăriei.

Din momentul în care va fi dat ordinul de începere a lucrărilor, constructorul are la dispoziţie 18 luni pentru realizarea investiţiei.

„Viitorul nostru stă în dezvoltarea corectă şi armonioasă a copiilor. Un mediu curat, utilat corespunzător în care elevii să se simtă în siguranţă este unul dintre principalele obiective ale administraţiei pe care o reprezint”, a subliniat primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.