Primăria investește într-o nouă creșă pentru micuții din Galați. Lucrări în desfășurare

0
619
Lucrările sunt în plină desfășurare în imobilul vechi de pe strada Al. I. Cuza nr. 24, pe care municipalitatea îl va transforma în creșă modernă pentru copiii din Galați. Autoritățile investesc fonduri europene și de la bugetul local pentru a transforma complet clădirea, iar lucrările sunt în plină desfășurare.
Este nevoie de noi locuri pentru copii în creșele din oraș. De aceea, transformăm într-o creșă modernă și primitoare clădirea veche situată pe strada Al. I. Cuza nr. 24. Acum lucrările sunt în plină desfășurare la interior. Vorbim de un proiect cu finanțare europeană în valoare de 2,8 milioane de lei”, transmite primarul Ionuț Pucheanu.
Amintim că proiectul prevede amenajarea spațiului cu destinația de creșă, astfel încât să fie creat copiilor și cadrelor didactice un mediu educațional care să le ofere confort și care să permită desfășurarea unui proces instructiv-educativ eficient. Lucrările presupun consolidare, recompartimentare a spațiilor necesare funcționarii în bune condiții a creșei și reabilitare termică. Acestea vor fi completate cu înlocuirea integrală a instalațiilor pentru utilități, refacerea finisajelor interioare și exterioare, refacerea trotuarelor, montarea de bănci și coșuri de gunoi, amenajarea spațiilor verzi etc. Dotările vor fi specifice destinației spațiului (mobilier pentru copii, echipamente joc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.