Inițiativă inedită promovată de Primărie

0
723

Gălățenii, indiferent că vorbim despre persoane fizice, juridice, ONG-uri sau asociații de proprietari, vor putea să întrețină și să înfrumusețeze spațiile verzi ale orașului grație unui parteneriat pe care îl vor putea încheia cu municipalitatea.

Primarul Ionuț Pucheanu va promova, în ședința de joi a Consiliului Local, un proiect de hotărâre în acest sens, prin care le oferă gălățenilor posibilitatea ”de a contribui activ la amenajarea și înfrumusețarea spațiilor verzi din oraș: parcuri, grădini sau scuaruri”.

Între Primărie și cetățeni trebuie să existe parteneriat, comunicare și deschidere pentru evoluția proiectelor comunității. 
Voi promova în ședința de joi a Consiliului Local un proiect de hotărâre prin care le oferim gălățenilor, indiferent că vorbim de persoane fizice, firme, ONG-uri sau asociații de proprietari, posibilitatea de a contribui activ la amenajarea și înfrumusețarea spațiilor verzi din oraș: parcuri, grădini sau scuaruri. 
Acordul va fi făcut între Primărie și cei care doresc să se implice activ în comunitate, cu valabilitatea de un an și posibilitatea de prelungire a acestuia. 
Avem deja numeroase solicitări din partea cetățenilor care doresc să aibă grijă de spațiile verzi din zona în care locuiesc, dar și din partea unor firme, lucru care ne bucură și susținem astfel de inițiative”, a anunțat edilul.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − two =