Primăria începe modernizarea Grădiniței nr. 30

0
936

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul Țiglina 3, va intra în modernizare, după ce a fost atribuit contractul de lucrări și au fost atrase fonduri europene.

Astfel, în urma licitației publice, oferta declarată câștigătoare a fost cea depusă de Asocierea Ecoloptim SRL – Arhidesign GS SRL – Stiloterm SRL, iar valoarea contractului este de 3.978.680,00 lei fără TVA, fiind prevăzute 3 luni pentru proiectare și 6 luni pentru execuția lucrărilor.

Principalele categorii de lucrări vizează: reabilitarea termică a clădirii, instalarea de panouri solare, înlocuirea sistemului de distribuție a apei calde, realizarea unei șarpante din lemn ignifugat cu învelitoare din țiglă metalic, refacerea trotuarelor, refacerea tencuielilor exterioare și a instalațiilor sanitare.

Primăria municipiului Galați a atras fonduri europene pentru obiectivul „Reabilitarea și eficientizarea energetică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 30”, iar valoarea totală a proiectului este de aproape 6 milioane de lei cu TVA.

Implementarea proiectului va contribui la realizarea obiectivului specific al priorității de investiții prin măsurile propuse care au drept scop creșterea eficienței energetice a clădirii unității de învățământ și utilizarea energiei din surse regenerabile.

Proiectul este finanțat în cadrul  Programului Operațional Regional 2014-2020; Axa prioritară 3 – Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon; Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor; Operațiunea B – Clădiri Publice, Apel de proiecte nr. POR/2020/3/3.1/B/2/NE,SE,SM.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.