Primăria îi îndeamnă pe gălățeni să folosească, la scările de bloc, materialul antiderapant pus la dispoziție gratuit de autorități

0
1541

Primăria Galați reamintește că a pus la dispoziția cetățenilor și asociațiilor de proprietari pubele cu material antiderapant, destinat prevenirii alunecării. Materialul poate fi folosit la intrările în scările de bloc sau pe căile de acces pietonale din apropierea acestora.

Amintim că mai multe pubele cu sare au fost instalate în Galați, la punctele de colectare a deșeurilor, pentru a fi folosite de gălățeni în caz de îngheț. Aceasta este o măsură de protecție pe care autoritățile au adoptat-o preventiv, la finele lunii decembrie, în așa fel încât asociațiile de proprietari și cetățenii să aibă posibilitatea de a acționa imediat pentru siguranța lor, atunci când se impune.

Până în prezent, pentru combaterea efectelor ninsorii, s-a acționat pe arterele principale și secundare din oraș cu 25 de buldoexcavatoare, 12 tractoare, 15 sărărițe și 6 bobcat-uri, fiind folosită o cantitate de 565 de tone de material antiderapant (sare). În acțiunile de deszăpezire sunt implicate 80 de persoane, iar intervențiile continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.