Primăria Galaţi, la un pas de a rezilia contractul cu firma care a concesionat plaja Dunărea! Nicio plată nu a fost făcută până acum

0
2633

Controversata firmă care a promis să facă din Plaja Dunărea un adevărat complex de agrement ultramodern, intitulat Jungle Splash, ar putea pierde concesiunea. Primăria municipiului Galaţi este la un pas să rezilieze contractul încheiat cu firma Karan Bussines&Finance SRL, după ce aceasta nu doar că nu a plătit redevenţa asumată prin contract, în sumă de 25.000 de lei pe lună, dar nici garanţia pe care trebuia să o achite în termen de 90 de zile de la încheierea contractului, care se ridică la 77.155 de lei.

Reprezentanţii Primăriei au notificat administratorul plajei, căruia i-au pus în vedere că riscă să-i fie retrasă concesiunea şi automat să-i fie reziliat contractul din cauză că nu şi-a respectat obligaţiile asumate prin contract.

Potrivit Biroului de Presă al Primăriei, garanţia pe care administratorul plajei Dunărea ar fi trebuit să o achite reprezintă 25 la sută din valoarea redevenţei pe anul în curs, care se ridică la 228.103 lei.

Conform datelor furnizate de autorităţi, Karan Bussines&Finance SRL ar fi solicitat municipalităţii reanalizarea termenilor contractului şi modificarea valorii redevenţei.

Reamintim că, pe data de 11 aprilie 2017, Karan Bussines&Finance SRL a încheiat contractul cu municipalitatea prin care îşi asuma o investiţie de aproximativ şase milioane de euro, derulată pe parcursul a doi ani. Firma le-a promis gălăţenilor, printre altele, un bazin funcţional în această vară, însă nu s-a ţinut de cuvânt. În schimb, a montat pe plajă un soi de piscina gonflabilă, unde să se scalde oamenii, departe de ceea ce promisese iniţial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.