Primăria Galaţi face angajări

0
4607

Un consilier principal pentru Compartimentul Sport, un consilier debutant în cadrul Compartimentului Autorizaţii Construire şi un consilier debutant în cadrul Compartimentului Certificate de Urbanism sunt cele trei posturi pe care Primăria municipiului Galaţi le-a scos la concurs. Gălăţenii interesaţi de cele trei slujbe se pot înscrie la concurs până pe data de 11 iunie, potrivit anunţurilor postate pe platforma posturi.gov.ro.

Pentru postul de consilier principal, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă şi vechime de minimum 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Pentru postul de consilier debutant în cadrul Compartimentului Autorizaţii Construire, candidaţilor li se cer „studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe umaniste şi arte, ramura de ştiinţă – arhitectură şi urbanism, sau în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti, domeniul de licenţă – inginerie civilă, specializarea construcţii civile, industriale şi agricole sau domeniul de licenţă ingineria instalaţiilor, sau în domeniul de licenţă inginerie geodezică – specializarea – măsurători terestre şi cadastru”. Pentru postul de consilier debutant în cadrul Compartimentului Certificate de Urbanism se cer „studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe umaniste şi arte, ramura de ştiinţă – arhitectură şi urbanism, sau în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti, domeniul de licenţă – inginerie civilă, specializarea construcţii civile, industriale şi agricole sau domeniul de licenţă ingineria instalaţiilor, sau m domeniul de licenţă inginerie geodezică – specializarea – măsurători terestre şi cadastru”.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Galaţi, str. Domnească, nr. 54, nr. de telefon 0236/307.713, e-mail [email protected].

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.