Primăria Galați face angajări. Zeci de posturi, la concurs în sistemul bugetar

0
5867

Gălățenii interesați să lucreze în sistemul bugetar au la dispoziție, în această perioadă, peste 25 de posturi scoase la concurs de către o serie de instituții publice din municipiul și județul Galați.

Primăria organizează concurs pentru funcția de consilier superior pentru Compartimentul Corp Control Primar (pentru care se cer studii superioare în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă – ştiinţe juridice, cu vechime de minimum nouă ani în specialitatea studiilor) și pentru funcția de inspector debutant în cadrul Compartimentului Certificate de Urbanism/Autorizaţii Construcţii (pentru care se cer studii superioare în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti sau în domeniul fundamental ştiinţe umaniste şi arte – ramura de ştiinţă: arhitectură şi urbanism). Vă puteți înscrie la concurs până pe data de 14 martie!

Nu mai puțin de nouă posturi a scos la concurs și Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale pentru Tineri Galați, din subordinea municipalității, care caută un medic, doi asistenți sociali debutanți, trei asistenți sociali cu experiență, un pedagog social debutant, un pedagog social cu experiență și un paznic. Pentru ocuparea acestor posturi vă puteți înscrie la concurs până pe data de 9 martie.

Printre instituțiile care fac angajări se mai numără Muzeul de Artă Vizuală, Căminul pentru Persoane Vârstnice Sf. Spiridon și nu numai.

Pentru mai multe detalii, accesați platforma posturi.gov.ro, secțiunea dedicată județului Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.